lördag 2 februari 2013

Skäms Moderaterna!

Moderaterna går nu ut med att de vill minska invandringen. Så jävla pinsamt. Trodde att det låg långt under deras nivå att anpassa sig efter Sverigedemokraterna. Det borde det i alla fall göra.

Fan, det FÅR INTE bli som i Danmark! Där anpassade sig de etablerade partierna när rasistiska Dansk Folkeparti kom in i riksdagen och hela samhällsdebatten blev helt skev och främlingsfientlig :'(

2 kommentarer:

 1. Läste en kommentar av dig på LD's blogg och vill bara skriva att jag tycker det var så bra skrivet! Min partner har haft en kollega med lite mörkare hudton och då har min släkt ibland frågat mig: "Var kommer han ifrån?" "Göteborg", har jag svarat då det är därifrån han är. Och då har de sagt: "Jo, men du vet vad jag menar.... från BÖRJAN". Jag förstår att det är störande även om jag personligen inte råkar ut för det då jag är vit och bor i Sverige. Förstår inte att folk inte fattar att man kan vara från Sverige ändå.

  SvaraRadera
 2. Tack så mycket!

  Ja det är verkligen irriterande när folk antar saker om personer som de inte känner. Är han från Göteborg så är han, punkt. Det är ingenting som andra ska ifrågasätta.

  Sen så kan man ju fundera över hur invandrare någonsin ska kunna komma in i det svenska samhället om inte ens personer som är födda här och behärskar språket perfekt accepteras som riktiga svenskar...

  Tack för kommentaren iaf, den värmde! :)

  SvaraRadera