måndag 21 januari 2013

Vaknade nyss ur koman och insåg att det är måndag

Jag har inte bloggat på nästan tre veckor och det är ju verkligen inte okej. Vad jag har att säga till mitt försvar? Tja ähum... inte mycket. Men nu tycker jag inte att vi ska vara negativa här utan fokusera på det som är positivt, nämligen att I'M BACK MOTHERFUCKERS!

Idag kl 13 börjar vårterminen, mitt sista år på Journalistik och Multimedia på Södertörns högskola. Terminen består av två delkurser: Journalistikforskning - teori och metod och C-uppsats.
... Ja ni hör ju själva. Usch och fy säger jag bara. Jag är egentligen inte alls sugen på att plugga, men jag tror att det ändå är bäst att slutföra det jag har påbörjat. Så att jag kanske eventuellt med lite tur får ett jobb senare och kan bli nåt osv.

Annars har jag haft det rätt gött nu under januari, gjort sånt som jag gör bäst: fikat, festat, repat med bandet, jobbat lite, tränat, övningskört, spelat tv-spel, spelat gitarr och bara chillat ;)

Har även köpt en ny dator och skaffat mig en till tatuering!! :D

Ska skärpa till mig när det gäller bloggandet nu, jag har ändå en hel del som jag har tänkt att jag ska skriva, det gäller bara att få min produktiva sida att lyckas övermanna min lata sida så att jag slutar slösurfa på facebook och kolla på serier eller vad jag nu fördriver tiden med (har faktiskt ingen aning själv, vart fan tog de här senaste veckorna vägen liksom??), och skriver något istället.

Puss, vi hörs snart! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar