söndag 27 januari 2013

Jag har blivit gammal och tråkig, men det är okej!

Tycker att jag har varit så sjukt duktig den här veckan, inga utsvävningar och ingen dekadens :D Eller okej, jag kanske har ätit lite onyttiga grejer och jag var i och för sig ute igår... Men jag har pluggat ordentligt och faktiskt tränat lite också! Haha jag känner mig alltid så extra duktig när jag egentligen bara gör det jag ska ;)

I alla fall, jag har ställt in mig på att den närmaste tiden kommer att vara en jämförelsevis torr period i mitt liv... och det konstiga är att det faktiskt känns helt okej! Jag vill mest bara koncentrera mig på studierna och ta det lugnt, umgås med vänner och sköta mitt liksom. Just nu behöver jag inte festa flera gånger i veckan, träffa någon kille eller att det ska hända en massa saker hela tiden.

Inget drama, bara vardag. Skönt.

2 kommentarer:

  1. Känner lite detsamma faktiskt. Behöver inte mer fest, vill inte ha mer drama och orkar inte träffa killar. För det är liksom en ond triangel för mig: fest - killar - drama, det ena leder till det andra.

    // Emilia

    SvaraRadera
  2. Ja ibland behöver man bara vara för sig själv och lägga sin energi på något konstruktivt istället för en massa dumma killar :)

    SvaraRadera