söndag 1 september 2013

Det är torskarna som ska skämmas

En till grej om det här med prostitution: Det är alltid de prostituerade, kvinnorna, som får skämmas.

Läste reportaget Kriget mot punkarna i ETC imorse. 2012 tog en 16-årig flicka i Indonesien livet av sig efter att ha blivit trakasserad av Shariapolisen på en konsert. Hon hade tajta byxor och satt "för nära" en manlig vän så de kallade henne prostituerad. Och sedan skrev lokala tidningar att sexarbetare arresterats på konserten. Notera hur hela fokus är på flickan. HON ska skämmas för att andra tror att hon är prostituerad.

"Det är klart att jag skäms" säger Sonia i Som en Pasha. MEN DE SOM SKA SKÄMMAS ÄR FÖR FAN DE SOM KÖPER SEX. Som tycker att de har rätt till sex. Och att andra människor ska ställa upp och ge dom det. Dom betalar för sex när deras flickvänner inte har lust. Andra kvinnor ska ge dom det där kravlösa sexet där inget engagemang eller ens förspel krävs. Man bara betalar, tar sin vara och går. Och hur mår kvinnorna? Tänker ni någonsin på det era jävla svin?

"Det här var det sista jag ville" säger Sonia om sitt jobb. Och hon jobbar på Europas största, helt lagliga, bordell. Det är sannerligen en sjuk värld vi lever i.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar