måndag 22 oktober 2012

Midterm? Redan?! :O

Jag fattar inte hur det kan vara midterm redan. Halva terminen har liksom gått! Om två månader är det dags att åka hem! Det känns som att jag precis kom hit... Samtidigt längtar jag ju hem också. Jag saknar min stad och mina vänner, min lägenhet och mitt vanliga liv.

De senaste veckorna har varit som vanligt... dvs jag har varit lite småkrasslig, latat mig i skolan, festat järnet under helgerna, åkt på utflykt och träffat ännu mer fina människor :) Fan vad jag kommer sakna alla när jag åker hem! Att lämna Limerick och Irland blir inte speciellt svårt (det är ärligt talat inte världens roligaste stad eller land), men alla underbara människor som jag lärt känna... hur fan ska jag lyckas hålla kontakten med dom när de kommer att vara utspridda över hela Europa, ja världen? :(

Eftersom det är midterm nu försöker jag skärpa till mig när det gäller skolan. Jag har verkligen varit alldeles för lat (eller ja, typ sjuk i nån jävla apförkylning som aldrig ger med sig eftersom det regnar hela tiden och alla andra också är sjuka eftersom irländare envisas med att gå omkring i t-shirt även om det är typ 5 grader). Känns som att jag har noll koll nu, men det kommer fixa sig, på nåt sätt. Det brukar det göra :)

Lite bilder:

Förfest

Vegoburgare :)

Gata i Limerick

Jag och Ana i stan

Ring of Kerry tripTacos-gänget! :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar