måndag 28 maj 2012

Sommarkaos

Skolan är slut och jag försöker göra upp något slags plan inför sommaren men det är fan inte lätt :O

Jag ska jobba lite, men vet inte riktigt när och var... Det blir mitt vanliga extrajobb som croupier i alla fall, i Stockholm och i Grebbestad. Ägaren till företaget har typ inga som vill jobba på västkusten och försöker övertala mig att jobba där hela tiden, så nu ska jag dit i slutet av veckan vilket jag inte alls hade tänkt från början :/ Jag jobbar gärna i Grebbestad, bara inte för mycket eftersom jag antagligen drar till Irland i höst och vill passa på att hänga i Stockholm och umgås med mina vänner medan jag kan.

Irland förresten, jag har ju fortfarande inte fixat klart min ansökan. Deadline är den 30 juni men jag måste ta tag i det där så snart som möjligt. Jag vet i alla fall vilka kurser jag vill läsa nu.

Någonting som är helt säkert är i alla fall att jag ska åka på en liten tripp till Köpenhamn och Berlin med några vänner 18-25 juli. Och att jag ska på West Coast Riot som jag köpte biljett till för längesen. Men WCR är 26 juli och inte 26 juni som jag av någon anledning fått för mig... Så jag måste alltså dra till Göteborg dagen efter att vi kommit hem från Berlin. Det blir ju lite jobbigt. Men kan kanske passa på att jobba lite i G-stad då om jag ändå är på västkusten...

Fast jag hade ju tänkt delta i kubb-VM på Gotland 3-4 augusti med min kompis och hennes familj, det vill man ju inte missa! Så då kan jag inte stanna så länge i Grebbestad om jag drar dit efter WCR.

För övrigt vill jag så himla gärna åka på någon ”riktig” festival men det känns som att folk antingen inte har tid eller råd, eller så vill de inte åka till samma ställen som jag :'( Jag vet inte om det fortfarande finns biljetter kvar till Sweden Rock Festival, men jag har i alla fall några bekanta som jag vet ska dit, så skulle kanske kunna köra på det då... Men samtidigt som SRF är Millencolins 20-årsjubileumsfestival i Örebro och dit skulle jag också gärna åka... Eller kanske Peace & Love som jag var så taggad på innan?

Jag känner mig typ helt lost och som att jag har noll koll... men det är ok. Jag tar det som det kommer :)

Vad ska du göra i sommar?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar