torsdag 10 maj 2012

Ett år av skrivande

Två veckor kvar på Skrivarlinjen. Det har varit ett fantastiskt roligt år, och jag har lärt mig massor. Men jag kan ändå inte låta bli att vara lite besviken på mig själv. Jag trodde att jag skulle ha kommit så mycket längre vid det här laget.

Skrivande (och framför allt skönlitterärt skrivande) som man ägnar sig åt ensam, utan redaktion eller uppdragsgivare, kräver ett rejält mått av självdisciplin och här känner jag att jag har brustit. Under höstterminen då vi var schemalagda mer kände jag mig väldigt produktiv. Men vårterminen, då vi har fått mycket tid att arbeta själva med våra egna skrivprojekt, har liksom bara runnit iväg... Jag trodde att jag skulle ha skrivit en halv roman vid det här laget. Men det jag har åstadkommit är 40 wordsidor med skissartat material, några enstaka scener och dialoger... och jag vet inte ens om jag kommer lyckas slutföra det eller inte.

Men om inte annat så har de senaste två terminerna bjudit på enormt mycket mer fritid än vad jag är van vid och det är ju positivt :) Tid är ju ofta det enda man saknar.

Ikväll har klassen vernissage/releasefest för vår antologi Ett Fall Framåt. Feel free to step by!
http://www.facebook.com/events/415666121778875/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar