fredag 13 januari 2012

Nytt år, nya äventyr!

Jag tycker att jag har fått en bra början på det nya året. December var lite kaosigt men nu börjar jag få ordning på saker och ting igen. Jag sköter skolan, skriver på romanen, övningskör, tränar, repar, jobbar, träffar kompisar osv. Har dragit ner ordentligt på alkoholen också.

Det går inte så jättebra för bandet däremot :( Jag skrev lite om det i vår blogg. Vi är alltså på jakt efter en ny gitarrist (igen) och om du är en eller känner nån som skulle kunna vara intresserad så tveka inte att höra av dig!

Annars så smider jag planer. Om att byta namn bland annat. Jag vill heta Omi Gibson på riktigt, men frågan är om Gibson blir godkänt då jag inte är släkt med någon som heter så. Fett irriterande att man inte får heta vad fan man vill. Jag vill ha ett eget namn, vill inte heta som någon av mina föräldrar.

Och jag måste definitivt att se till att komma iväg till London i höst. Jag har fan bott i Stockholm i hela mitt liv och aldrig varit borta längre än typ en månad. Stockholm har inte mer att ge mig just nu. Jag måste utvecklas.
Och så måste jag fundera på vad jag ska göra sen... Om jag ska gå tillbaka till JMM eller plugga någonting annat. Kanske marknadsföring. Eller medieteknik. Den som lever får se! ;)

Vi kör lite bra musik på det :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar