lördag 31 december 2011

Tack för 2011, välkommen 2012!

Jaha, här kommer det obligatoriska nyårsinlägget.

Hur har 2011 varit? Sådär ärligt talat. Det första halvåret var bara skit. Jag var trött, less, sjuk och kände det som att jag satt fast. Som att mitt liv var slut.

Sedan blev det sommar och jag drog till västkusten och bestämde mig för att förändra saker och ting. Så jag gjorde slut med min kille och tog uppehåll från journalistutbildningen som krävt så mycket av min tid och energi. Av mitt liv.

Jag började skrivarlinjen på Sundbybergs Folkhögskola till hösten och mådde skitbra. Var helt hög på min nya frihet och känslan av att det var jag som bestämde över mitt eget liv och att vad som helst kunde hända. Så känner jag fortfarande och det är jag tacksam för.

Därför har andra halvan av 2011 varit så mycket mer värd än första halvan, även om det också har varit lite upp och ner. Som livet är. Var till exempel med om en bilolycka, blev grymt besviken på någon jag alltid trott var schysst, och den senaste tiden har jag även konsumerat osunt mycket alkohol. Men jag har hopp för 2012. Det känns riktigt bra det här!

Jag hoppas att jag skriver en bok och att jag kommer iväg till London till hösten. Jag hoppas att jag kommer att träffa en massa gulliga killar och ha massor med sex :) Kanske hoppas jag på att bli kär också, jag vet inte. Just nu trivs jag bra med att bara vara jag i alla fall!

Gott nytt år!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar