fredag 7 oktober 2011

Anti-Flag

Anti-Flag lyssnade jag på förr i tiden. Jag äger två skivor med dom, A New Kind Of Army och The Terror State. Så jag har lyssnat på dom och en del äldre låtar. Bring Out Your Dead var den första låten jag hörde med Anti-Flag och jag tyckte att den var så sanslöst bra!

Men efter 2003 har jag liksom inte haft någon koll på dom. Minns inte varför jag slutade lyssna, men jag misstänker att jag inte orkade engagera mig eftersom ingen annan visste vilka dom var. Delad musik är ju bäst.

Men man kan inte ha full koll på allt heller förstås. Jag lyssnade på Anti-Flag under den tiden då man antingen köpte skivor eller laddade ner musik. Anti-Flag gick inte direkt på radio, och jag hade väl inte råd att köpa alla skivor jag ville ha heller. Det var antagligen genom nedladdning jag först kom i kontakt med dom. Men vi hade alltid bara crappy hemmasnickrade PC-datorer som alltid hängde sig och drog på sig massa virus och skit. Så mina nedladdade bibliotek fanns aldrig kvar så länge, och jag brände inte ut allt på skivor heller, det var för mycket. Jag gjorde blandskivor med lite av varje, som i och för sig är väldigt roliga att lyssna på idag... :)

Hur som helst, kollade upp Anti-Flag på Spotify häromdan och dom har vart flitiga och släppt fyra skivor efter The Terror State! Och jag känner mig lite efterbliven som inte haft koll. Men jag ska lyssna på dom igen nu, alla skivorna!

Här är min nya älskling, så jävla bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar