söndag 15 maj 2011

Lyckad spelning!

Reaching For One och Brainchild spelade på Gula Villan i Handen ikväll. Det var kul att spela eftersom R41 inte gjort någon spelning på två månader nu, och kul att återse Brainchild också. De spelade i samma pool som vi i Rockkarusellen, och de lyckades även ta sig vidare till semifinal!
Trots att vi kanske var lite ringrostiga så blev spelningen riktigt lyckad, vi hade faktiskt förberett oss väl och vi körde några nya låtar också. Det enda negativa med spelningen var att det var lite för lite folk, vilket vi skyller helt och hållet på Hockey-VM. Eller nej, inte helt och hållet förresten. Folk dricker för mycket, det är en annan anledning till att det var lite folk. En kompis till mig var till exempel "för bakis för att ta sig längre än till pizzerian". Trist.

Jag hade för avsikt att sända spelningen live via Bambuser, så att även de som inte kunde komma till Villan skulle kunna se oss, men det blev ingenting av med det då jag inte lyckades få ljudet att funka :( Nåväl. Nästa gång ska jag lyckas!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar