tisdag 30 juli 2013

Tack Kristian

Jag har lyssnat på ett till fullkomligt fantastiskt sommarprogram: Kristian Gidlunds. Tack för att du delar med dig Kristian. Tack för din smärta, dina tankar, dina erfarenheter. Dina ord. Tack också för att du vågar vara politisk och ge en känga åt de politiker vi har idag. "Jag är en kostnad för samhället" konstaterar du och uttrycker tacksamhet för att du får leva i Sverige, ett land som fortfarande försöker ta hand om sina svaga. Men hos dig finns också vrede och uppgivenhet. För att det Sverige som tar hand om sina svaga håller på att monteras ned. Och det är inte invandrarnas fel, säger du. Vi rear ut vårt land alldeles själva.

måndag 29 juli 2013

Bad Religion på Gröna Lund

Såg Bad Religion på Grönan i torsdags. De håller fortfarande, men sångaren kunde ha haft mer energi. Att vara gammal är faktiskt ingen ursäkt. Kan Iggy Pop fortfarande vara awesome så kan alla rocka tills dom dör. Och pallar man inte det så ska man lägga av *ja jag tittar på er Social Distortion*måndag 22 juli 2013

Glöm aldrig

"Det är så fantastiskt, för ingen av dem springer. De släpper inte taget om mina kulhål för att springa någonstans och rädda sig själva. De lämnar mig inte. De stannar kvar med mig."

http://www.aftonbladet.se/nyheter/terrordadetinorge/article15128230.ab

torsdag 18 juli 2013

Grebbestad säsong 3

Just nu är jag i Grebbestad för tredje sommaren i rad och jobbar. Det känns kul :) Jag känner typ fortfarande ingen här, men det är alltid roligt med lite omväxling.

Jag kommer ihåg när jag var här för två år sen, jag gjorde stora förändringar i mitt liv efter det... Det är coolt att tänka på. Jag kan inte fatta att det har gått två år redan! Har gjort så jävla mycket kul under den tiden: gått skrivarlinjen, vart i Berlin, åkt på utbytestermin till Irland...

Livet osv :)

fredag 12 juli 2013

Liv Strömquists sommarprat – helt fantastiskt!

Om ni bara ska lyssna på ett sommarprat i år så lyssna på Liv Strömquist. Herrejävlar vad bra!

För många tjejer tror jag att igenkänningsfaktorn är hög, därför blir programmet också så peppande. Men jag tycker att ALLA ska lyssna på detta, inte bara tjejer.

Lyssna på Jonas Gardell också förresten. Precis som Liv Strömquist lyckas han med att vara både allvarlig och asrolig. Lämna en med eftertanke, hopp och pepp i hjärtat.

Och sommarprogrammen har liksom bara börjat... Mmm radio... <3

måndag 8 juli 2013

Bråvalla!

Det blev festival för mig den här sommaren i alla fall – har varit på Bråvalla! Det känns så kul för jag har inte varit på någon sådan riktig, campingfestival, sen jag var 18 år. En massa bra har jag sett: Ghost, Rammstein, Paramore, Green Day, Danko Jones, Royal Republic, Bullet For My Valentine m.m.

onsdag 3 juli 2013

Münster

Var ju i Tyskland och hälsade på syrran 9-12 juni. Det var roligt, Münster är en jättefin och mysig stad :) Ren och prydlig, lagom stor, bra för studenter... Inte så speciell dock, det fanns inte direkt några sevärdheter. Men jag känner att jag verkligen gillar Tyskland :)

Syrran verkar däremot måttligt imponerad. Hon tycker att universitetet är oseriöst, Münster för litet och tyskar osofta. De kan inte engelska, de stirrar helt ohämmat (wtf?) m.m. Och om inte människor är sköna, då faller ju typ allt. Jag hade nog inte gillat Irland så mycket om det inte vore för att människor är så underbara där. Eller jag vet inte, jag kan inte se klart, jag är för fan kär i den där ön :P England också för den delen.

Älskar de brittiska öarna, älskar engelska. Vill också vara från ett stort land (ja Irland är ju litet, men de har i alla fall språket), prata ett stort språk, ha tillgång till riktiga storstäder... Det är därför jag gillar Tyskland, det är stort. Fan Sverige är ju en jävla avkrok :( (även om jag älskar Sverige <3)

Lite bilder från Münster