tisdag 30 oktober 2012

All the things you fought for did not die here today

Here in a hotel, trying to make some sense of this
Two thousand miles from my family in Minneapolis

måndag 22 oktober 2012

Midterm? Redan?! :O

Jag fattar inte hur det kan vara midterm redan. Halva terminen har liksom gått! Om två månader är det dags att åka hem! Det känns som att jag precis kom hit... Samtidigt längtar jag ju hem också. Jag saknar min stad och mina vänner, min lägenhet och mitt vanliga liv.

De senaste veckorna har varit som vanligt... dvs jag har varit lite småkrasslig, latat mig i skolan, festat järnet under helgerna, åkt på utflykt och träffat ännu mer fina människor :) Fan vad jag kommer sakna alla när jag åker hem! Att lämna Limerick och Irland blir inte speciellt svårt (det är ärligt talat inte världens roligaste stad eller land), men alla underbara människor som jag lärt känna... hur fan ska jag lyckas hålla kontakten med dom när de kommer att vara utspridda över hela Europa, ja världen? :(

Eftersom det är midterm nu försöker jag skärpa till mig när det gäller skolan. Jag har verkligen varit alldeles för lat (eller ja, typ sjuk i nån jävla apförkylning som aldrig ger med sig eftersom det regnar hela tiden och alla andra också är sjuka eftersom irländare envisas med att gå omkring i t-shirt även om det är typ 5 grader). Känns som att jag har noll koll nu, men det kommer fixa sig, på nåt sätt. Det brukar det göra :)

Lite bilder:

Förfest

Vegoburgare :)

Gata i Limerick

Jag och Ana i stan

Ring of Kerry tripTacos-gänget! :D

onsdag 3 oktober 2012

Jag kräks på Tiny Furniture

Efterom jag älskade första säsongen av Girls var jag ju tvungen att se Lena Dunhams långfilm Tiny Furniture också. Big mistake. Det blir den andra filmen jag sett på sistone som inte har några som helst förmildrande omständigheter (den första var Dom kallar oss mods). Den får ett solklart 1/5 betyg.

Varför? Tja... Brist på handling? Långsamt tempo? Så jävla lam huvudperson? Hipster deluxe-film som försöker vara arty och svår i sitt navelskådande men som bara är totalt jävla ointressant?

Nu ska jag spoila här, men vet ni hur den slutar? Den sista scenen? Huvudpersonen masserar sin mammas rygg. Sedan flyttar hon en tickande klocka. Mamman säger att hon fortfarande hör den. Varpå huvudpersonen säger ”Men bara lite?”.... AAARRGGGHH! Det är liksom det sista som händer! Så slutar den!

SE DEN INTE.